Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Menu
Facebook Twitter Contact

Cantates van Bach - Sweelinck Barokorkest

Vrijdag 1 maart 2013, 20.15 uur

In aanloop naar Pasen speelt het Sweelinck Barokorkest muziek van Bach in Buren. Het programma bestaat uit werken van vader en zoon Bach waaronder de solo-cantate Widerstehe doch der Sunde.

Het concert vindt plaats bij kaarslicht op vrijdag 1 maart om 20.15 uur in de eeuwenoude St Lambertuskerk.

Sweelinck Barokorkest

Het Sweelinck Barokorkest staat onder leiding van Teunis van der Zwart en bestaat uit zeer getalenteerde studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Zij zijn al vele malen met succes te gast geweest in Buren.

Samen met soliste Sophia Patsi (alt) nemen zij u mee in de vooravond van de passietijd. Teunis van der Zwart is een van de toonaangevende hoornisten van zijn generatie. Naast een internationale carriere als hoornist bij onder meer het Orkest van de 18e eeuw, treedt hij regelmatig op als solist en dirigent. Nadere informatie vindt u op www.muziekinburen.nl.

Vooraf dineren, achteraf borrelen

Voorafgaand aan het concert kunt u genieten van een Hoffelijke Muziekbite in Grand Café De Hofhouding. Met als voorgerecht een versgemaakte Pompoensoep. Als hoofgerecht naar keuze zalm of entrecote bereidt op de houten Cedarwoodplanken (www.kokenophout.com) met daarbij geserveerd frieten en salade. En hierna kunt u nog een kopje thee of koffie nuttigen. De bite is inclusief twee consumpties zodat u ook vooraf of tijdens de bite een drankje kunt nemen (fris, huiswijn of Hofke bier). De kosten voor de Hoffelijke Muziekbite is € 13,50 per persoon inclusief de twee consumpties. Graag wel van te voren reserveren via muziekbite@dehofhouding.nl of 0344 57 22 88.

U kunt als publiek na afloop van ons concert nog even napraten onder het genot van een lekker drankje in Grand Cafe De Hofhouding. De Hofhouding is speciaal voor ons geopend na afloop van het concert en ligt op 5 minuten loopafstand van de kerk.

Kaarten en reserveren

Kaarten (volwassenen 18,00/kinderen 2,50) zijn te reserveren via info@muziekinburen.nl of verkrijgbaar bij De Kaarsenmakerij, Achter Bonenburg 1 in Buren. De aanvang is 20.15 uur in de St Lambertuskerk in Buren. De kerk is open vanaf 19.45 uur.

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verstuur formulier

Muziek in Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist - VIP marketing