Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Menu
Facebook Twitter Contact

Steun Muziek in Buren

Stichting Promotie Muziek in Buren

Al meer dan 25 jaar organiseert Muziek in Buren concerten van hoog niveau in de St Lambertuskerk in Buren. En we gaan graag nog een tijd door!

Minder zichtbaar en hoorbaar is wat er zoal komt kijken bij het organiseren van goede concerten. Ondanks de inzet van velen moeten we ieder jaar opnieuw moeite doen om het hoofd boven water te houden. Daarom doen we een beroep op u: 

Wilt u ons steunen door toe te treden tot onze Vriendenkring?

Wij begroeten u graag als:

VRIEND

Als u ons steunt met een bedrag vanaf 30 euro treedt u toe tot onze vriendenkring en houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

GOEDE VRIEND

Vanaf €100 per seizoen bent u een goede vriend. Voor u organiseren wij met enige regelmaat een bijzondere Vrienden van Muziek in Buren bijeenkomst. 

DIERBARE VRIEND

Natuurlijk is vriendschap niet te koop. Toch rekenen wij u tot een dierbare vriend als u door middel van een bijdrage van ten minste €200 de bijzondere concerten van Muziek in Buren mede mogelijk maakt. Als we op de hoogte zijn van uw komst, krijgt u van ons een gereserveerde plaats. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij de Vrienden van Muziek in Buren bijeenkomst.

ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling

Belastingvoordeel

Vriendschap voor Muziek in Buren kan belastingvoordeel opleveren. Als stichting hebben wij de Culturele ANBI status. Meer informatie over ANBI...

Stichting Promotie Muziek in Buren

Stichting Promotie Muziek in Buren

Gerry en Hans van der Donk
vrienden@muziekinburen.nl

Ja, ik steun Muziek in Buren

Nadat u hieronder hebt aangemeld en het ingevulde bedrag overgemaakt op rekeningnummer NL05 RABO 0166 1770 67, ten name van Stichting Promotie Muziek in Buren, sturen wij een bericht van ontvangst en bent u toegetreden tot de vriendenkring.

Naam*
Organisatie
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres*
Reactie
Bijdrage* Euro
Verstuur formulier

Muziek in Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist - VIP marketing