Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Menu
Facebook Twitter Contact

Johannette Zomer & Tulipa Consort

Zaterdag 24 oktober - 20:15 uur

Concert samenvatting

Laudate! - Canti Sacri van Antonio Vivaldi, de rode priester van Venetië

Vivaldi is zoveel meer dan de Vier Jaargetijden. Hij is misschien wel de meest veelzijdige componist van de late Italiaanse barok. Sopraan Johannette Zomer en het Tulipa Consort laten u kennismaken met de religieuze werken van deze Rode Priester uit Venetië. Voor statige kerkmuziek hoeft niemand bang te zijn; bij Vivaldi zijn drama en emotie nimmer uitgesloten.

Johannette heeft een zeer gevarieerde concertpraktijk, met repertoire reikend van Middeleeuwen tot en met twintigste eeuw. Zij werkte met belangrijke barokspecialisten als Koopman en Brüggen. Het Tulipa Consort is een ensemble dat in 2013 door Johannette is opgericht, met als doel het onderzoeken en met verve brengen, samen met bevriende barokspecialisten, van 17e en vroeg 18e eeuwse muziek.

  • Sinfonia voor strijkers in D groot RV 125
  • "Ascende laeta" (Introduzione al Dixit ) RV 635
  • uit ‘Juditha Triumphans’ RV 644 - “Umbrae carae” aria Vagaus
  • “O qui coeli terraeque serenitas “ RV 631
  • uit ‘Juditha Triumphans’ RV 644 - “Vivat in pace” aria Juditha
  • “Transit aetas” aria Juditha
  • Sinfonia “Al Santo Sepolcro” RV 169
  • “Laudate pueri” c-Moll RV 600

www.johannettezomer.com

Muziekbite

Wilt u even wat eten voor het concert dan kunt u terecht bij Hotel Restaurant De Prins in Buren. Voor een dagschotel met 2 drankjes en koffie of thee betaalt u 15 euro. Zorg dat u om 18.00 uur aanwezig bent, dan bent u op tijd voor het concert. Aanmelden (verplicht) De Prins, Peperstraat 25 Buren, 0344-571261 info@restaurantdeprins.nl

Even napraten

Nieuw bij Muziek in Buren is de mogelijkheid om na het concert in de kerk nog even na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Extra bijzonder is dat onze gast Johannette Zomer om deze Vivaldi avond op een bijzondere manier af te sluiten Italiaanse hapjes voor ons meeneemt. Wij nodigen u van harte uit.

Concert samenvatting

Concert samenvatting

 

Concert Johannette Zomer en Tulipa Consort
Datum Zaterdag 24-10-2015
Tijdstip 20.15 uur (kerk open 19.45 uur)
Toegangskaarten Volwassenen € 20,-
Kinderen t/m 16 gratis

Reserveren

Gebruik onderstaande formulier om kaarten te reserveren. Jongeren t/m 18 jaar hebben gratis toegang. Na ontvangst van de betaling liggen de kaarten voor u klaar bij de kassa op de avond van het concert. 

Of bestel de seizoenskaart voor alle 4 concerten en profiteeer van € 15,- korting.. Meer informatie over de seizoenskaart...

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mailadres*
Aantal kaarten volwassenen* x 20,- per stuk (of via seizoenskaart)
Aantal kaarten jongeren (t/m 18 jaar) = Gratis
Seizoenskaart Ja, ik heb een seizoenskaart
Akkoord* Ja, ik ga akkoord met de genoemde kosten en maak het bedrag vooraf over op rekeningnummer NL37 RABO 0159 0507 74 van Stichting Muziek in Buren.
Opmerkingen
Verstuur formulier

Muziek in Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist - VIP marketing