Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Menu
Facebook Twitter Contact

J.S. Bach, viool en klavecimbel in dialoog | 14-04-2018

Rie Kimura en Pieter Jan Belder

Zaterdag 14 april is Duo Belder Kimura bij ons te gast in de St. Lambertuskerk in Buren. Rie Kimura en Pieter Jan Belder laten de viool en de klavecimbel een dialoog aangaan in een programma met (solo)sonates en partita's van Johann Sebastiaan Bach.

Dialogen door Bach
Bij de vioolsonates van Johann Sebastian Bach wordt in eerste instantie vaak gedacht aan de werken die Bach voor viool solo schreef. Het feit dat Bach ook zes sonates voor viool met klavecimbel schreef is veel minder bekend. Op 14 april worden vier van deze werken, die tot de absolute top van Bach’s kamermuziek behoren, gespeeld door Duo Belder Kimura. Naast deze werken spelen violiste Rie Kimura en klavecinist Pieter-Jan Belder delen uit de bekendere solowerken voor viool. Pieter-Jan Belder maakte een transcriptie voor klavecimbel van de iconische chaconne voor vioolsolo en Rie Kimura speelt een prelude en fuga uit de tweede sonate voor vioolsolo.

Duo Belder Kimura
De Nederlandse klavecinist/fortepianist Pieter-Jan Belder en de Japanse barokvioliste Rie Kimura werkten voor het eerst samen in 2014 met de opnames van de complete werken van Jacques Duphly, een van de grote Franse klavecinisten uit de 18e eeuw. Deze samenwerking resulteerde in een succesvolle serie concerten in Japan, waarna zij besloten de samenwerking een minder ad hoc karakter te geven.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.muziekinburen.nlen aan de deur, voor aanvang van het concert.

Meer informatie:
www.duobelderkimura.com

Kaarten
Kaarten (volwassenen €20,-  (t/m 18 jaar gratis) zijn te koop aan de deur voor aanvang van het concert en te bestellen via de website www.muziekinburen.nl. Het concert begint om 20.15 uur. De St. Lambertuskerk, Markt 4 in Buren, is om 19.45 uur geopend.
 

Concert Dialogen door Bach
Musici Rie Kimura en Pieter Jan Belder
Datum Zaterdag 14 april 2018
Tijdstip 20.15 uur (kerk open om 19.45)
Adres St.Lambertuskerk
Markt 4 Buren

Reserveren

Gebruik onderstaande formulier om kaarten te reserveren. Jongeren t/m 18 jaar hebben gratis toegang. Na ontvangst van de betaling liggen de kaarten voor u klaar bij de kassa op de avond van het concert. 

Of bestel de seizoenskaart voor alle 4 concerten en profiteeer van € 15,- korting.. Meer informatie over de seizoenskaart...

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mailadres*
Aantal kaarten Volwassenen* x 20,- per stuk (of via seizoenskaart)
Aantal kaarten jongeren (t/m 18 jaar) = Gratis
Seizoenskaart Ja, ik heb een seizoenskaart
Akkoord* Ja, ik ga akkoord met de genoemde kosten en maak het bedrag vooraf over op rekeningnummer NL37 RABO 0159 0507 74 van Stichting Muziek in Buren.
Opmerkingen
Verstuur formulier

Muziek in Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist - VIP marketing