Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Menu
Facebook Twitter Contact

Van Swieten Society - Mozart, bron van de romantiek

Zaterdag 23 april 2016 - 20.15

Zaterdag 23 april speelt de Van Swieten Society in Buren een romantisch programma rondom Mozart en zijn tijdgenoten. Komt u meegenieten? Vooraf kunt u een hapje eten bij De Hofhouding en na afloop schenken wij een glas wijn in de kerk. 

Mozart, bron van de romantiek

Op het hoogtepunt van zijn roem werden Mozart's werken door heel Europa uitgevoerd en nagevolgd door amateurs en professionals. Mozart stelde nieuwe eisen aan de technische en muzikale vaardigheden van de musici in de salon, wat ook zijn weerslag had op het niveau van de werken van zijn tijdgenoten. In alle genres waar hij zijn aandacht op richtte zette Mozart een nieuwe standaard - technisch, maar ook muzikaal. Mozart werd door zijn tijdgenoten een romanticus genoemd en inderdaad: de romantiek begon bij Mozart, wiens muziek zonder omwegen het hart bereikt.

Van Swieten Society

De Van Swieten Society is een trouwe, zeer gewaardeerde gast in Buren. Het is één van Nederlands toonaangevende ensembles op het gebied van de oude muziek. Van Swieten is een flexibel ensemble gevormd door een vaste kern van musici onder leiding van fortepianist Bart van Oort.

Bart van Oort, fortepiano, Frank van den Brink, bassetklarinet, Heleen Hulst, viool, Bernadette Verhagen, altviool en Job ter Haar, cello, spelen voor u de volgende werken:

Mozart - Kegelstatt Trio in Es, KV. 498
Ries - Pianokwartet in F minor, op 13
Beethoven - WoO pianokwartet op 36 no 3 in C
Hummel - Klarinetkwartet in Es

www.vanswietensociety.nl

Muziekbite voor en wijntje na

Wilt u van tevoren een hapje eten dan bent u welkom bij De Hofhouding in Buren. Zij hebben voor u een muziekbite samengesteld bestaande uit een garnalencoctail als voorgerecht, een pasta ovenschotel met zalm of gehakt naar keuze als hoofdgerecht en toe een kopje koffie of thee met een huisgebakken scone. Voor al dit heerlijks betaalt u slechts 14,95 inclusief twee drankjes. Zorg dat u om 18.00 uur aanwezig bent, dan bent u op tijd voor het concert. 

Reserveren (verplicht) kan telefonisch 0344 57 22 88 of per e-mail grandcafe@dehofhouding.nl.

Kaarten

Kaarten (volwassenen €20,-, kinderen t/m 16 jaar gratis) zijn te bestellen via het formulier op deze pagina.

Reserveren

Gebruik onderstaande formulier om kaarten te reserveren. Jongeren t/m 18 jaar hebben gratis toegang. Na ontvangst van de betaling liggen de kaarten voor u klaar bij de kassa op de avond van het concert. 

Of bestel de seizoenskaart voor alle 4 concerten en profiteeer van € 15,- korting.. Meer informatie over de seizoenskaart...

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mailadres*
Aantal kaarten volwassenen* x 20,- per stuk (of via seizoenskaart)
Aantal kaarten jongeren (t/m 18 jaar) = Gratis
Seizoenskaart Ja, ik heb een seizoenskaart
Akkoord* Ja, ik ga akkoord met de genoemde kosten en maak het bedrag vooraf over op rekeningnummer NL37 RABO 0159 0507 74 van Stichting Muziek in Buren.
Opmerkingen
Verstuur formulier

Muziek in Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist - VIP marketing