Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Menu
Facebook Twitter Contact

Haydn, Shostakovich en Brahms | 09-02-2018

Vespucci Quartet

Haydn, Shostakovich en Brahms
Vrijdag 9 februari is het Vespucci Kwartet te gast in de Lambertuskerk in Buren. Zij spelen drie meesterwerken voor strijkkwartet uit drie stijlperiodes: Haydn, Shostakovich en Brahms.

Programma
Het Vespucci Kwartet neemt u mee op een reis door de tijd met drie indrukwekkende pilaren uit de strijkkwartetliteratuur. Van het donkere 'Kwinten'-kwartet van Joseph Haydn uit het eind van de 18e eeuw, naar Shostakovich kortste maar oh zo sprekende 7e kwartet uit 1960. Om af te sluiten met Brahms organische 1e strijkkwartet uit 1873, waar u zich te midden van een heel strijkorkest zult wanen.  

Vespucci Kwartet
Het Vespucci strijkkwartet is opgericht in 2009 en speelt inmiddels op vele podia in Nederland en Duitsland. Zij waren te gast op festivals als het Grachtenfestival Amsterdam, het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht en live onder meer bij Opium, Diskotabel en Spiegelzaal.

Kaarten
Kaarten (volwassenen €20,-  (t/m 18 jaar gratis) zijn te koop aan de deur voor aanvang van het concert en te bestellen via de website www.muziekinburen.nl. Het concert begint om 20.15 uur. De St. Lambertuskerk, Markt 4 in Buren, is om 19.45 uur geopend.

 

Fotogalerij

   

Reserveren

Gebruik onderstaande formulier om kaarten te reserveren. Jongeren t/m 18 jaar hebben gratis toegang. Na ontvangst van de betaling liggen de kaarten voor u klaar bij de kassa op de avond van het concert. 

Of bestel de seizoenskaart voor alle 4 concerten en profiteeer van € 15,- korting.. Meer informatie over de seizoenskaart...

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mailadres*
Aantal kaarten Volwassenen* x 20,- per stuk (of via seizoenskaart)
Aantal kaarten jongeren (t/m 18 jaar) = Gratis
Seizoenskaart Ja, ik heb een seizoenskaart
Akkoord* Ja, ik ga akkoord met de genoemde kosten en maak het bedrag vooraf over op rekeningnummer NL37 RABO 0159 0507 74 van Stichting Muziek in Buren.
Opmerkingen
Verstuur formulier

Muziek in Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist - VIP marketing